MR. SUSHI DRACHTEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 991 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Drachten. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 19:57 25 min eerder, geen enkel probleem. Heerlijk!!
3 dec 2022 om 22:51 Iets later dan gepland maar super service dus geen probleem en goed eten
3 dec 2022 om 21:24 Lekker eten hoor. Maar je moet even geduld hebben…. ;-). Helemaal goed gemaakt met de loempia’s: dat vind ik dus meedenken! En ja: er zijn personeelstekorten, dus ik heb wel begrip. Als je hier gaat bestellen moet je hier rekening mee houden….
3 dec 2022 om 20:16 Ik snap dat wanneer het druk is het wel eens langer duurt. Ik werd netjes na 70 min wachten gebeld dat het met 10 min bezorg zou worden. Half uur later was er niks. Ook nog eens 1 van de 3 poke bowl was verkeerd opgemaakt. Zwaar teleurstellend…
1 dec 2022 om 21:05 De doos met sushi was op zijn kop vervoerd met een niet helemaal dichte deksel. Netjes opdienen kon niet meer. De smaak was goed, maar je eet ook met je ogen....... De bezorger bood wel zijn excuses aan voor de te late bezorging.
29 nov 2022 om 19:38 De sushi was er deze keer erg snel, en het was lekker. Top!
28 nov 2022 om 13:25 Heerlijk zal er zo weer bestellen
27 nov 2022 om 21:08 Niet super eten, vrij saai van smaak en de bezorgtijd was zorgwekkend.
26 nov 2022 om 20:14 Vonden de smaken vrij vlak en vonden een graatje in de zalm. Dit is niet echt prettig,daardoor smaakt de rest ook gelijk wat minder en eet je voorzichtiger
22 nov 2022 om 19:34 Vriendelijke bezorger, goede service, lekker eten, snel bezorgd
20 nov 2022 om 19:00 Bij de bestelling werd een bezorgtijden van 40-65 minuten aangegeven. Na bestelling werd dit al 80 minuten. Uiteindelijk hebben bijna twee uur gewacht, al kregen we wel een telefoontje. De Pokebowl bevatte weinig groente en veel rijst.
20 nov 2022 om 14:35 Meer dan 2 uur moeten wachten en viel ook nog tegen, taaie kipstukken en sushi niet veel smaak